A két jóbarát cicus

A két jóbarát cicus


Pár megy, hogy örökbe fogadjon menhelyi macskát, de nem engedi el a legjobb barátját

 
Pár megy, hogy örökbe fogadjon menhelyi macskát, de nem engedi el a legjobb barátját

Egy macska számára nehéz lehet a menhelyi élet.

A menhely zajos, és sok más macska van körülötte, ami stresszt okozhat a macskának. Néha azonban a macskák kötődést tudnak kialakítani a menhelytársakkal. És ez gyönyörű, szívmelengető történetekhez vezethet.

Mint Luna és Louie története.

 
Forrás:
Unsplash/Anna Kumpan

Amikor Louie és Luna a floridai Gainesville-ben lévő STAR Rescue-ba került, mindketten elég magányosak voltak.

De amint találkoztak, azonnal összebarátkoztak, és elhatározták, hogy nem engedik el egymást. Most már szinte mindent együtt csinálnak, és különösen szeretnek összebújni és puszit adni egymásnak.

Forrás:
Twitter/JamesC0nquer
James és barátnője megálltak a menhelyen, hogy egy kutyát fogadjanak örökbe, azonban a két szerelmes cica elvarázsolta őket.
Forrás:
JamesC0nquer
 

James barátnője teljesen beleszeretett a két cicába, különösen Lunába, így két héttel később visszatértek a menhelyre. Csak egy macskát terveztek örökbe fogadni, és úgy döntöttek, hogy Lunát fogadják örökbe. De rájöttek, hogy Louie-t nem hagyhatják itt.

Így hát hazavitték magukkal mindkét cicát, és úgy döntöttek, hogy Louie-t addig nevelik, amíg Luna társát is örökbe nem fogadják.

Forrás:
Instagram/luna_and_louie

De ez nem tartott sokáig. Végül végleg örökbe fogadták Louie-t is!

James szerint a cicái nagyon hálásak, hogy örökre együtt lehetnek egy otthonban.

“Azóta elválaszthatatlanok, mióta örökbe fogadták őket, és mindig mindent együtt csinálnak” – mondta James a Buzzfeednek. “Egységesen alszanak, esznek és szétszedik a karácsonyfámat.”

Forrás:
louie.luna.love

Azt is látták, hogy sok cicapuszit adnak egymásnak.

“A MACSKÁITOK DRÁGÁK, ÉS BOLDOG ÉLETET KÍVÁNOK NEKIK” – ÍRTA EGY TWITTER-KOMMENTELŐ. “KÉRLEK, ADJ NEKIK EGY HÁZIÁLLATOT A NEVEMBEN.”

Az internet teljesen beleszeretett ezekbe a macskákba, és a két szerelmespárról készült fotók végül vírusként terjedtek, és több mint 54 000 alkalommal retweetelték őket. James nagyon örül, hogy macskái boldogságot okoznak az embereknek.

“Sok embertől láttam olyanokat, hogy “Ez bearanyozta a napomat” vagy “Sírok, hogy milyen gyönyörű”, vagy valami hasonlót” – mondta James. “Szeretem boldognak látni az embereket, és örülök, hogy ezért bízhatnak a macskás fotókban.”

Forrás:
louie.luna.love

Luna és Louie egy imádnivaló páros, akik egyértelműen mindennél jobban szeretik egymást a világon. Annyira örülünk, hogy James és barátnője úgy döntöttek, mindkettőjüket megtartják! Ha szeretnél lépést tartani a cicákkal, nézd meg az Instagram oldalukat.

Forrás: everydaytale.com

Tetszett a cikk?

 

 

CicaVilága cikkajánló

További cikk »

 

 

 

 

CicaVilága cikkajánló

További cikk »