Cicáink 18.rész

Cicáink 18.rész


Cicáink 18.rész

 

Már egy hete jelentkeztünk utoljára.

Hát azóta igen sok minden történt. Jó is és rossz is!

De nézzük sorban:

Az elmúlt hétvégén sok jó dolog történt velünk. Jól éreztük magunkat rengeteget játszottunk. Az a legjobb dolog, amikor úgy játszunk, hogy cicamama is ott van velünk. Akkor mi olyan hancúrozást csinálunk, hogy az csak csuda! Hempergünk, birkózunk egymással, kis halk nyávogással jelzünk egymásnak dolgokat, történéseket, felmászunk a dobozra, beleugrunk és ott egy nagyot hempergünk, akkor a tesó is beugrik, sokszor még a fejünk is összekoppan, de ez nem baj.

Ilyenkor cicamama megnyalogatja és már nem is fáj.

Van még egy jó játékunk: A képen látható fadarabot karmoljuk, úgy, mintha szét akarnánk tépni. Ez nagyon jó játék. Ebben elfáradunk és utána nagyot alszunk.

Azonban van egy nagy gondunk is. Mi már ugye kb. egy hónaposak vagyunk és a mamánk akkor amikor mi alszunk nappal és sokszor éjjel is elmegy sétálni és mint utólag kiderült, vadászik is.

Valószínűleg nekünk akar a zsákmánnyal kedveskedni és ezért szinte minden éjjel hoz egy-két frissen vadászott kisállatot. Éjjel haza hozza, leteszi a nyitott ajtajú udvari helyiség sarkába (egyet vagy kettőt) és reggel szeretné behozni nekünk. Ezt persze a gazdánk nem engedi meg!

Ebből a vadászatokból lett a baj!  De erről majd a következő cikkben írunk.

Most megyünk aludni.

Folytatás : Cicáink 19. résszel

 

 

Tetszett a cikk?

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

CicaVilága cikkajánló

További cikk »

 

 

 

 

CicaVilága cikkajánló

További cikk »